| | üye olup aktif olamayan üyelerrr | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Cadı*julyeT Cemreci Admin

Mesaj Sayısı: 470 Yaş: 16 Nerden: CemreNin Kalbinden..(izzMirRR) İş/Hobiler: site yenilikleri Lakap: $@n!$ hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: Site Sahib€sİ-_- Emo sanmayın beni deilim :) sadece güzelim xD Kayıt tarihi: 28/06/08
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Perş. Ağus. 28, 2008 3:38 pm | |
| evet ben sık sık kontrol ediyorum yani =) _________________
---------------------------------------------------------------------------------ßir admin ata sözü: "Biliyorsan Paylas Mod Yapsınlar, Bilmiyorsan Sus Banlamasınlar..!"
Áşk uyudu ranzaLarda, DüşLer Ĕskidi Gitti.. IsLığıma Gömüyorum KaLbimdeki ŚözLeri....
|
|
 | |
CmæraLex yenenLer CemReci ama Erenci Admin* x))

Mesaj Sayısı: 2731 Yaş: 16 Nerden: NorveÇ soKaKLarında :D İş/Hobiler: eSer YenenLerrr Lakap: maraLişKo xD hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: EseRqoLiqa eser maniaaaaa
eseRRRRRRRRRRR-----NorveÇ-KocaeLi-BuRsa-maniSa(LL)
BKm'nin KapTanı x) Kayıt tarihi: 18/07/08
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Perş. Ağus. 28, 2008 6:17 pm | |
| oo cemreci adminim formunda neyse sohbet yoktu dimi _________________ İLK ALEXANDER RYBAK VE ESER YENENLER FAN
Ece*eDa*seher Kardeslerim öLümüne !
Gülüsünüz Yüzünüzde Hiç eksiK oLmasın !  |
|
 | |
büşra*bkc Emekli

Mesaj Sayısı: 433 Yaş: 19 Nerden: gelicek misin? İş/Hobiler: herşey Lakap: Hepsici Cadı hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: Tanımlanmamış... Kayıt tarihi: 25/08/08
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Perş. Ağus. 28, 2008 7:43 pm | |
| |
|
 | |
ShEkEr мυнтєşєм üує

Mesaj Sayısı: 176 Yaş: 18 Nerden: ...meleklerden... Lakap: cadı hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: Tanımlanmamış... Kayıt tarihi: 25/08/08
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Paz Ağus. 31, 2008 2:52 pm | |
| üye buldum arkadaşlar kullanıcı adı yoshci ama e-mail gelmemiş aktifleştirmek için ilgilenir misiniz |
|
 | |
büşra*bkc Emekli

Mesaj Sayısı: 433 Yaş: 19 Nerden: gelicek misin? İş/Hobiler: herşey Lakap: Hepsici Cadı hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: Tanımlanmamış... Kayıt tarihi: 25/08/08
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Paz Ağus. 31, 2008 3:39 pm | |
| kendisi neden yazmıyor kii |
|
 | |

Mesaj Sayısı: 2731 Yaş: 16 Nerden: NorveÇ soKaKLarında :D İş/Hobiler: eSer YenenLerrr Lakap: maraLişKo xD hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: EseRqoLiqa eser maniaaaaa
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Paz Ağus. 31, 2008 3:42 pm | |
| EVET O DEĞİL SEN SÖYLEMEN LAZIM _________________ İLK ALEXANDER RYBAK VE ESER YENENLER FAN
|
 | |
büşra*bkc Emekli

| Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Paz Ağus. 31, 2008 3:44 pm | |
| neyse artık fark etmez sonucta aktif edilir.. |
|
 | |
ShEkEr мυнтєşєм üує

Mesaj Sayısı: 176 Yaş: 18 Nerden: ...meleklerden... Lakap: cadı hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: Tanımlanmamış... Kayıt tarihi: 25/08/08
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Paz Ağus. 31, 2008 3:49 pm | |
| kendisi şuanda siteye giremiyor canım internetten girdiği için benim söylememi istedi |
|
 | |

| Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Paz Ağus. 31, 2008 3:50 pm | |
| canım ama misafirler bölümünden yazabilir _________________ İLK ALEXANDER RYBAK VE ESER YENENLER FAN
|
 | |
ShEkEr мυнтєşєм üує

| Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Paz Ağus. 31, 2008 3:53 pm | |
| tamam canım söylerim eğer bir sorunu olursa kendi iletir not:türkçemizi doğru kullanalım |
|
 | |
miniq*bkc ѕüper Üye

Mesaj Sayısı: 143 Yaş: 16 Nerden: gaziantep İş/Hobiler: yok Lakap: ayşecik hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: Tanımlanmamış... Kayıt tarihi: 29/07/08
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Salı Eyl. 02, 2008 9:10 am | |
| aktif edilmiş arkadaşlar son kaydolan üye olarak gözüüküyorda ordan anladım |
|
 | |
misafir Misafir

| Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Salı Eyl. 02, 2008 11:37 am | |
| üyeyim ama şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim??? |
|
 | |
ShEyTaN XD ѕιтє кυя∂υυ

Mesaj Sayısı: 1163 Yaş: 17 Nerden: ist İş/Hobiler: Müzik**Ders**İnternet Lakap: Veness[A]sle[Y]asemin hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: pyenses serenay*M,pyenses yoshy(M) ve pyenses eren(m) Kayıt tarihi: 10/07/08
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Salı Eyl. 02, 2008 12:43 pm | |
| sen üye adını söle ben değiirim canım |
|
 | |
büşra*bkc Emekli

| Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Çarş. Eyl. 03, 2008 1:07 pm | |
| |
|
 | |
eDæKen gülçinci admin

Mesaj Sayısı: 469 Yaş: 16 Nerden: iSt İş/Hobiler: MuRaTmmm <3 (L)(L) Lakap: jonjon hepsiden hangisi:  Rep: ceza puanı: Özel Alan: muRat 'mm :)<3 Kayıt tarihi: 28/06/08
 | Konu: Geri: üye olup aktif olamayan üyelerrr Perş. Eyl. 04, 2008 4:53 pm | |
| aktifsn canım _________________ hayatmda Sahip oLduğum ve oLacağım en Büyük aşKım :)    Sana oLan aŞkm anLatLmaz  |
|
 | |
| | üye olup aktif olamayan üyelerrr | |
|